Dárkové tašky, krabičky a flower boxy z GD design

Dárkové tašky, krabičky a flower boxy z GD design

 

Dostat nebo darovat dárek je úžasná věc, která rozechvěje každé srdíčko. Může to být drobnost i objemný dar. Přesto si i ten nejmenší dáreček zaslouží krásný dárkový obal. Nejen všechny děti, ale i mnozí dospělí se těší a jsou nedočkavější o to víc, když musí dárek rozbalit, aby konečně zjistili, jaké překvapení je uvnitř čeká. A od toho jsou tu pro vás naše dárkové tašky a krabičky.

 

S dárkovou taškou nikdy nešlápnete vedle. U nás můžete vybírat z těch papírových, které jsou v mnoha různých provedeních, velikostech i barvách, s uchy ze stuhy či motaného provázku. Od opravdu malých, kam ukryjete romantickou krabičku s luxusním šperkem pro slavnostnější příležitost, malého andílka jako pozornost, nebo voňavé mýdélko, když jdete na kávu s kamarádkou, kterou jste dlouho neviděli a chcete ji potěšit drobností. Najdete zde také dárkové tašky, kde schováte opravdu velký dárek, jako je třeba plyšový slon nebo krásné hodiny, které najdete také v naší nabídce. Úžasné a velmi praktické jsou také dárkové tašky na víno či na jiný alkohol v láhvi. Jakákoliv láhev v ten moment vypadá elegantněji a lépe, než když ji budete předávat jen tak. Každá dárková taška má svůj specifický design, od elegantních tmavých s jemným zlatým vzorem, přes něžné puntíky, barevné i decentní květy. Tašky nabízíme i k různým specifickým příležitostem jako jsou svatby, narození dítěte či dětské oslavy a i tradiční svátky jako jsou například Vánoce. Pokud máte dárky různých velikostí, můžete tašky sladit do stejných barev nebo vzorů, a tak bude vaše oslava sladěná a dokonalá ve všech detailech.

 

O level víš, než dárkové tašky jsou dárkové krabice. Jsou natolik elegantní a krásné, že vlastně předáváte dvojitý dárek. Pevnou krabici s decentním designem krásné látky, jemným třpytem či ty s průhledným víčkem jistě upotřebíte i nadále. Ať již uložené ve skříňce či položené na ní v nich můžete uschovávat různé doklady nebo poklady, od malinkých až po ty větší.

 

Ke krásnému dárku jistě patří i krásná květina. A protože se doba mění, nedarují se řezané květiny jenom do vázy. Krásné květinové vazby, ať již z květinářství od zručné květinářky či vaše vlastní tvorba z domácí zahrádky se budou krásně vyjímat v květinových flower boxech. Jsou to kartonové krabičky, které jsou vyloženy většinou plastovou vaničkou a tím pádem do nich můžete květiny vložit. Boxy mohou být jak kulaté, oválné nebo hranaté, s víčkem či bez, dozdobené tylem či organzou. Tak všechno nejlepší.

30.12.2020 09:46

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
  • Kontakty
  • +420 601 556 779 (Po - Pá 7:00 - 15:30)
  • Velkoobchod