Hodiny z GD design

Hodiny z GD design

 

Čas je relativní pojem. Někdo ho má málo, někdo dost a přitom všichni stejně. Lidé se snažili odměřovat čas už od nepaměti. Klacíkem zabodnutým do země, ze kterého postupem času vznikly sluneční hodiny. Pak někdo vymyslel pojem hodina, minuta, vteřina a vznikly hodiny, jaké známe dnes. A my vám jich nabízíme velké množství, ať již nástěnných, stojacích, praktických či dekoračních.

 

Začneme hodinami krbovými. Ozdobit krb či krbovou římsu, aby dekorace nezastínila krb samotný a přitom na sebe upoutala pozornost, není vždy úplně jednoduché. My vám proto nabízíme krbové hodiny. Ty musí být úzké, aby nepřečnívaly přes krbovou římsu. V naší nabídce najdete například úžasné hodiny v zámeckém stylu, vyrobené z kovu, s mosaznou patinou. Jejich dekor je úžasně zdobený různými filigránkami, obloučky a drobnými mřížkami. Ciferníky krásně ladí se zámeckým stylem.

 

Nástěnné hodiny. Kdo by je doma nemá, minimálně v jedné místnosti? Asi neoblíbenější a nejpraktičtější ukazatel času. Dohlédnete na ně z druhého konce místnosti, stačí jedno mrknutí. Potřebujete si pohlídat čas na terase, třeba při grilování? I pro vás máme úžasné velké hodiny, které přežijí a zvládnou i lehký diskomfort počasí. V kuchyni má hodiny na stěně asi každý. Proto máme tak širokou nabídku. U nás najdete hodiny skleněné, kovové, z papírové lepenky. A ty vzory, to si vybere opravdu každý. Jemné růžičky ve stylu provence, nadčasové bílé, retro hodiny, hodiny s motivem jídla či květin, prken s barevnou patinou a mnoho dalších. Pro pány do pracovny či drsnějšího obývacího pokoje nabízíme plechové hodiny s motivy motorek, které jsou nádherně namalované. Pro cestovatele a snílky jsou k dispozici hodiny s mapou světa, která je vyvedena v jemných hnědých barvách a vypadá skoro jako papyrus, hodiny, kde vidíte do útrob a můžete zkoumat každé ozubené kolečko z velkého soukolí. Prostě a jasně, vybere si každý.

 

Stolní hodiny a budíky jsou taktéž nepostradatelné v každé domácnosti. Hodiny na krb, do dětského pokoje na polici či psací stůl, do ložnice na komodu nebo noční stolek, do obývacího pokoje v podstatě kamkoliv. Své místo si najdou. My vám nabízíme opět nepřeberné množství tvarů, stylů i materiálů. Stylové hranaté bílé hodiny, které se úžasně hodí do rustikálního stylu vašich domovů či chat a chalup, krásné budíky ve stylu retro budou slušet nejen vaší ložnici, ale i venkovské kuchyni. V naší nabídce také najdete úžasné skleněné čtvercové hodiny, které skvěle doladí dámský pokoj či kancelář. Vybírat si můžete z mnoha variant, ať již čistě černé, které svým leskem podtrhnou moderní styl interiéru, z mléčného skla, které nabízí jemnější oživení, nebo romantické, doplněné po obvodě mnoha a mnoha malými lesklými skleněnými kamínky.

 

Splníme vám i vaše specifická přání, co se týče například přesýpacích hodin, které také máme v nabídce. Nebo stojací hodiny na stativu, které skvěle doladí pokoj mladého muže a jeho interiér tím nabude na jinakosti.

 

12.11.2020 13:44

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
  • Kontakty
  • +420 601 556 779 (Po - Pá 7:00 - 15:30)
  • Velkoobchod