Kosmetika z GD design

Voňavá, přírodní, kvalitní, jemná, bez chemických barviv – to jsou mýdla a krémy z naší nabídky. Toto voňavé zboží nabízíme od dvou dodavatelů: italské La Florentina a maďarské PurPur pannonia. Obě dvě firmy jsou původní manufaktury s bohatou historií, které si zakládají na svém dobrém jménu a tradičních recepturách. Takže při koupi a výběru těchto výrobků prostě nemůžete sáhnout vedle. Pojďme si jejich výrobky představit.

 

La Florentina – italská kosmetika s dlouholetou tradicí nabízí své voňavé výrobky v mnoha podobách. Začneme tuhými mýdly. Mýdla jsou různých gramáží, vůní a v různých baleních. Větší mýdla o dvěstě gramech jsou baleny v pevném papíru. Třísetgramová mýdla jsou v krabičce z tuhého kartonu, takže stejně jako dárkové kazety se dvěma či třemi mýdly budou krásným a voňavým dárkem. Obaly mají krásný design s vyobrazením dané vůně. A že jich je. Najdete mezi nimi klasiku jako jsou růže, levandule, mandarinky, citrony, ale i méně typické, jako jsou hroznové víno, kosatce, magnolie, granátové jablko nebo cipřiš. Mezi vůněmi najdete ale i vůně jako svěží vánek nebo olivový háj.

 

Se stejnými vůněmi nabízí i sprchové gely, tekutá mýdla s pumpičkou a tělové krémy, takže se zákonitě nabízí možnost tyto výrobky kombinovat a vytvářet krásné voňavé balíčky.

 

A jako doplněk k těmto voňavým mýdlům a krémům La Florentina dodává i elegantní a samozřejmě krásně voňavé bytové difuzéry, kterými krásně provoníte vaše bytové prostory.

 

PurPur pannonia – maďarská kosmetika nabízí tuhá mýdla. Jsou voňavá, krémová, příjemná. Kromě klasických vůní jako je levandule, růže, verbena či konvalinka najdete v jejich nabídce i vůně méně známé, jako je chrpa, mišpule, akát, ale hlavně typické maďarské koření – paprika. V jejich nabídce také najdete mýdla Pro ni, Pro něj a Pro andílka. Všechna mýdla dodávají také v miniauturní podobě srdíčka, které jsou vkusně balené do papírových pytlíčků jako vonítka do skříně, takže jsou krásné, jako malý dárek.

 

Do jejich nabídky se řadí také keramické doplňky, jako jsou kelímky na zubní hygienu a mydlenky, které jsou buď ve tvaru tácku, nebo vymazlené ve tvaru vaničky na nožkách, dodekorované ruční malbou dané vůně mýdla.

30.10.2020 09:24

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
  • Kontakty
  • +420 601 556 779 (Po - Pá 7:00 - 15:30)
  • Velkoobchod