Svíčky z GD design

Svíčky z GD design

 

Tak tohle zboží je fakt naše parketa. Protože v tomhle jedeme fakt už hodně let, proto u nás najdete svíčky všech možných provedení, vůní, tvarů, využití a samozřejmě doplňky k nim, jako jsou svícny, svícínky, aromalampy…. Svíčky máme snad opravdu pro každou příležitost, ať už obyčejné prostě jen na svícení, tak třeba na svatbu a naopak, i ty smuteční.

 

Dekorativní svíčky. Už podle názvu této kategorie je jasné, že tyto svíčky budou krásně vypadat. Ne, že by se nedaly zapálit, ale jsou tak hezké, že si je mnozí první užijí jako krásnou dekoraci. A bodejť by ne. Třpytivé svíčky v různých barvách se dají naaranžovat jako vkusná dekorace. Svíčky zdobené kamínky jistě vydrží nezapálené hodně dlouho. Ručně tvarovaná zvířátka, které vůbec nevypadají jak ulité z vosku, budou krásným dárkem, stejně tak jako voňavé kytice levandule a jiných květin, které budou slušet vašemu obydlí a zároveň ho krásně provoní.

 

Stolní, konzumní a plovoucí svíčky nejsou jen obyčejné, jednoduché válečky na svícení, ale mohou být i krásné. Jsou například stáčené, barevné. Plovoucí svíčky vypadají jak malé barevné oblázky. Můžete zkombinovat více barev i velikostí a naaranžovat je například do krásné skleněné mísy.

 

Sezónní svíčky a svíce patří do našeho stálého sortimentu a i do vašich domovů. Kouzelné vánoční svíčky různých tvarů, barev a dekorací jsou úžasné. Krásně oživí a doplní nejkrásnější a nejkouzelnější svátky v roce. Najdete zde kulaté svíčky různých velikostí, které jsou celé obalené v různě barevných třpytkách a dají se úžasně kombinovat. Svíčky s barevným sobem, vánočním stromečkem, hvězdičkami nebo zvonečky se vám ani nebudou chtít zapalovat. Krásné, různě barevné a velké jsou adventní svíčky. Ať už si je naaranžujete na adventní věnec nebo nazdobíte jiný adventní motiv, tyto svíčky vás zaručeně nezklamou a perfektně podtrhnou vaši výzdobu.

 

Kromě vánočních témat jsou tu samozřejmě i velikonoční, které zdobí roztomilé kuřátka nebo králíčci.

 

Svícny a svíce na dušičkové období máme v nabídce samozřejmě také. Ať už drobné svíčky, kterými si připomeneme vzpomínku na naše blízké doma, nebo svíce a svíčky ve hřbitovním skle různých barev a decentních motivů.

 

Čajové svíčky, ty zná asi každý. Malé kalíšky bez vůně, na romantické svícení nebo k použití do aromalampy, které u nás samozřejmě také najdete, s použitím vonné esence nebo oleje, kterých v naší nabídce najdete nepřeberné množství. Ať už pro terapeutické účinky při různých nachlazeních nebo stresech, kdy si můžete pokoj rozvonět borovicí, levandulí, hřebíčkem, eukalyptem a mnoha dalšími, tak pro chvíle dobré pohody, kdy můžete použít směsi olejů, jako jsou relax, útulný domov, modrá laguna, nebo jednodruhový jemný květ bavlny, při kterém se vám bude úžasně usínat.

 

Čajové svíčky nabízíme samozřejmě i aromatizované, pro ty, kteří se nechtějí zdržovat přípravou aromalampy. Prostě zapálit plamínek a relaxovat. V mnoha různých vůních pro různé příležitosti vyzvedneme třeba ty ovocné, které voní opravdu po ovoci, jako třeba úžasná švestka, sladkokyselá borůvka, nebo tolik oblíbené vůně jablek.

 

K čajovým svíčkám u nás samozřejmě najdete různé podtácky a svícny, ať už jednoduché skleněné, nebo kovové s různými motivy na různá témata, nebo úžasné keramické s polokruhovým poklopem, kde se krásně krásně podsvítí různé motivy.

 

Další, velmi oblíbenou skupinou svíček jsou svíčky vonné. Všechno možné vůně, jaké si dovedete představit. Ovocné, květinové, vůně babiččina perníku, svěží moře či vánek, to vše vám můžeme nabídnout. Ať už jako klasickou svíčku, kde si můžete vybrat i barvu, nebo jako vonné kalamáře různých velikostí. Koukněte a určitě si vyberete.

4.11.2020 08:13

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0