Vsetín

Letošní léto bude pro většinu z nás vítanou příležitostí lépe poznat zajímavá místa naší vlasti.Pokud zavítáte do Zlínského kraje, zcela určitě navštivte město Vsetín se zámkem  a romantickou zahradou,zámeckou věží s překrásným výhledem do valašského kraje nebo některou ze známých kulturních akcí. Oblíbené a často navštěvované je zejména Valašské záření a Vsetínský krpec s bohatým hudebním programem. Spoustu návštěvníků láká i nově otevřená Smetanova Galerie s butiky, obchody, 3D kinem, bowlingem nebo velmi oblíbenou stylovou kavárnou Delikana.

Naproti Galerie najdete i náš obchod s dárkovým zbožím GD design s originálními vkusnými dárkovými předměty a dekoracemi pro váš hezký a útulný domov. Naši dárkovou prodejnu si oblíbili zejména milovníci stylu Retro, Provence a Vintage, kteří zde vždy objeví spoustu neodolatelných dekorací i dárkových předmětů pro své blízké. V naší designové prodejně najdete lucerny a hodiny různých stylů, romantické  i nyní velmi oblíbené plechové anděly, závěsné sezonní i celoroční dekorace, vkusnou keramiku, výrobky z kvalitního nadčasového čirého skla, voňavé bylinkové polštáře pro dobrý spánek i relax, kameninové dekorace a květináče do zahrady nebo na terasu, piknikové koše, kovové repliky starých aut, půvabné mechanické hrací kolotoče, šperkovnice, krabičky na čaje, elegantní krabice na květiny, stolní lampy, fotorámečky, lapače snů, vějíře, aromalampy, skleněné i kovové svícny, vonné oleje a zejména kvalitní krásné designové svíčky, kterými je společnost GD design známá po celé republice.

Příznivci zdravého a ekologického životního stylu  si náš obchod oblíbili také díky velké nabídce kvalitních  přírodních mýdel s vysokým obsahem bambuckého másla nebo výtažky bylin a květin ze středomoří a tropických ostrovů. Velmi oblíbené jsou také jemně parfémované francouzské vonné jíly,k teré příjemně  a decentně provoní váš domov na celé měsíce. Kromě elegantních dárkových setů a kazet, které jsou často doplněny i luxusním parfémem, u nás koupíte také oblíbené malé vonné jíly ve tvaru vlaštovky v letu, klíče či medailonku. Tyto roztomilé originální drobnosti zcela jistě potěší vaše blízké více než tradiční suvenýry z výletu. Pro stále větší oblíbenost francouzských vonných jílů jsme naši nabídku v poslední době rozšířili i o bytové difuzéry, spreje na polštáře, sprchové i tělové krémy a vosky stejně příjemných nezaměnitelných vůní. Nezapomínáme ani na děti, které milují zejména originální pokladničky, figurky soviček, slonů, andílků a krásná poetická sněžítka z našeho dárkového obchodu již několik let. Těšíme se na vaši návštěvu, náš obchůdek je rájem pro všechny, kdo mají rádi pěkný domov, příjemné prostředí, romantické chvíle a hezký životní styl.

 

 

 

6.5.2020 19:33

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
  • Kontakty
  • +420 601 556 779 (Po - Pá 7:00 - 15:30)
  • Velkoobchod