Výstava 2022

Vážení a milí obchodní partneři a přátelé,

 

stejně jako každým rokem, i letos se koná významný český veletrh dekorací, bytových doplňků a dárkového zboží FOR DECOR & HOME, a to v termínu 24.-26. 2. 2022. Každoročně se ho účastní mnoho renomovaných firem, jako jsou AUTRONIC - DAKLS - DEKORIUM - EDWILAN - MOREX - MYRIS TRADE – INTERSERVIS – NEKUPTO – PRODEX IMPORT – SIMONS TRADE atd. Veškerý servis zajišťuje manažerka veletrhu, paní Soňa Scheeová (tel. 607 006 282, e-mail: scheeova@abf.cz).

 

Naše firma GD design ale mezi vystavovateli bude letos chybět. Ptáte se PROČ?? Odpověď je jednoduchá, rozhodli jsme se naše zákazníky hýčkat, a proto jsme místo setkávání vkomerčních prostorech zvolili osobnější a vřelejší prostředí, kde lze spojit příjemné s užitečným a hlavně vyhovět individuálním přáním a požadavkům našich zákazníků.

 

Jak by se vám líbilo odjet na výlet do zahraničí, kde si budete moct vybrat z nepřeberného množství poutavých dekorací a doplňků za výhodné ceny? Jedinou investicí z vaší strany jsou 1-2 dny vašeho času ve vámi zvoleném termínu!!

 

Na co se můžete těšit?

 

...na tisíce položek a novinek vánočních dekorací a doplňků pro sezónu 2022 a také velikonočního/jarního i celoročního zboží
od 5 importérů z Polska
vše v inspirujícím aranžmá v duchu aktuálních světových trendů

 

Navíc budete mít po celou dobu zajištěno občerstvení, stravu, ubytování v ***hotelu a služby osobního řidiče. Závěrečným oživením společné „obchodně-přátelské cesty“ bude návštěva významného kdysi královského polského města Wroclaw. Poeticky laděné historické centrum slezské metropole rozhodně stojí za vidění.

 

Chceme tím říct, že my v GD design vám chceme dát najevo náš zájem o vás a jsme přesvědčeni, že nejlepší způsob je poskytnout Vám přímou cestu k zajímavému zboží za bezkonkurenčních cenových podmínek.

 

Věříme, že vás naše nabídka zaujme a s radostí přijmete toto pozvání. Budeme se těšit na setkání spojené s obchodem a na otevřené rozhovory o věcech, které nás spojují nebo třeba i trápí.

 

Neváhejte nás kontaktovat na níže uvedeném telefonu nebo e-mailu. Určitě najdeme termín, který bude vyhovovat hlavně vám!

 

☎️ +420 608 708 254 / +421 0915 735 385. galar@svicky.info, www.gddesign.cz/blog

21.2.2022 07:26

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
  • Kontakty
  • +420 601 556 779 (Po - Pá 7:00 - 15:30)
  • Velkoobchod