Novinky ze světa interiérů

Jak vyrobit adventní věnec

2.11.2023 15:39

V tomto článku si povíme, jak vytvořit adventní věnec a co k tomu potřebujeme. Výroba adventního věnce může být relaxační činností - téměř nic nestojí a hotovo je přibližně za hodinu. Připravte si vše potřebné, následujte níže uvedený postup a výsledkem bude adventní věnec, který provoní váš domov a zpříjemní čekání na Štědrý den.

více...

Jak ozdobit okna na Vánoce

26.9.2023 11:58

Do Vánoc času dost? Někteří se snaží dělat všechno s předstihem a jiní zase nechávají vše na poslední chvíli. Ale jedno máme všichni společné – chceme mít jedinečnou výzdobu, která nám pomůže doma vytvořit vánoční atmosféru. Výzdoba oken přitom bývá lehčí, než byste si mysleli, proto pokud máte trochu času, nechejte se námi inspirovat a zjistíte, jak na to!

více...

4 nejlepší on-line interiérové plánovače zdarma

15.9.2023 14:42

I když můžete mít jasnou představu o tom, jak by měl váš interiér vypadat a jak si přejete mít rozmístění nábytek, skutečnost bývá většinou odlišná. Pro ty, kdo upřednostňují pečlivé plánování, nebo kteří si rádi představí, jak by jejich vysněná místnost měla vypadat alespoň ve virtuálním světě, existuje praktické řešení!

více...

Jak opticky zvětšit koupelnu

28.8.2023 14:35

Máte menší koupelnu? Na následujících řádcích vám představíme nejen praktické tipy na optické rozšíření malé koupelny, ale také na výběr vhodného stěnového i podlahového obložení či praktického koupelnového vybavení.

více...

Jak kombinovat barvy v kuchyni

24.7.2023 14:01

Správná kombinace barev dokáže kuchyni vtisknout styl. Ať už přemýšlíte o celkovém osvěžení kuchyně, nebo jí jen chcete zútulnit pár doplňky, práce s barevným spektrem je skvělý způsob, jak prostor ladně proměnit.

více...

Jak zútulnit terasu a balkon

7.3.2023 14:33

Mít v bytě alespoň malý balkon znamená vždy velkou výhodu. Koho by nelákalo posezení na sluníčku a vzduchu, aniž by bylo třeba opustit domov. V rodinných domech bývá balkonů občas hned několik a terasa dokáže obytný prostor ještě více zvětšit. Nemusí se však jednat o prázdný prostor s párem židlí. I malý balkón lze zútulnit.

více...

předchozí1 2 38

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
  • Kontakty
  • +420 601 556 779 (Po - Pá 7:00 - 15:30)
  • Velkoobchod