Novinky ze světa interiérů

Jak zútulnit terasu a balkon

7.3.2023 14:33

Mít v bytě alespoň malý balkon znamená vždy velkou výhodu. Koho by nelákalo posezení na sluníčku a vzduchu, aniž by bylo třeba opustit domov. V rodinných domech bývá balkonů občas hned několik a terasa dokáže obytný prostor ještě více zvětšit. Nemusí se však jednat o prázdný prostor s párem židlí. I malý balkón lze zútulnit.

více...

Jak zútulnit ložnici

1.3.2023 15:20

Ložnice je místem, kde trávíme velkou část svého života. Průměrný člověk prospí třetinu každého dne a spíme většinou právě ve své vlastní ložnici. Aby byl náš spánek zdravý a my jsme se ráno probouzeli dobře vyspalí a odpočinutí, je vhodné si ložnici zútulnit podle svých vlastních preferencí.

více...

Tipy na zařízení domácí pracovny

19.12.2022 16:24

Podle řady průzkumů jsou lidé pracující z domova výkonnější než ti, kteří pracují v kanceláři. Abyste doma pracovali produktivněji a efektivněji, je důležité si správně uspořádat a vybavit domácí kancelář. Sestavili jsme pro vás seznam tipů a nápadů, které vám pomohou vybrat to nejlepší místo a správné vybavení pro práci na dálku.

více...

Jak zútulnit obývací pokoj

21.11.2022 15:40

Jak vybavit obývací pokoj, abyste se v něm cítili dobře? Co všechno může ovlivnit váš pocit z pokoje? Jak naplánovat rozmístění nábytku a vybavovacích předmětů v obývacím pokoji, aby čas, který v něm strávíte, byl nezapomenutelným?

více...

Jaké vybrat dekorace na dveře

18.11.2022 15:20

Dveře jsou nejen prostředkem pro vstup do bytu nebo domu, ale také odrazem vkusu jejich majitele. Důležité proto je, aby výzdoba dveří ladila s celkovým stylem vašeho domu a dělala na hosty dobrý dojem.

více...

Jak zařídit koupelnu

15.11.2022 15:13

Koupelna je místnost, ve které trávíme čas spojený nejen s očistou, ale také relaxací. Proto je potřeba při jejím zařizování dbát na vhodnou volbu barev a jejich sladění, ale také sáhnout po těch správných materiálech, které odolají horku, vodě a páře, a zároveň budou vhodně doplňovat útulný styl celé místnosti. Jaké zařizovací prvky zvolit do koupelny a jak je vhodně doplnit volbou dekorací tak, abyste se v koupelně cítili pokaždé dobře?

více...

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
  • Kontakty
  • +420 601 556 779 (Po - Pá 7:00 - 15:30)
  • Velkoobchod